Veckan...

Denna vecka känns det inte som att det har hänt så mycket alls...



Måndags: Började kl 1215, men stack in med 0730 bussen. Hade min andra körlektion kl 1010-1135 gick ganska bra^^ 
Senare på dagen hade jag bygg lektion i 3 h, men det är alltid kul.
På kvällen hade jag handbolls träning. Dan sög typ... eller vänta det gjorde den inte var med ¨tjejgänget¨ också och dem är alltid roliga att vara med.
Tisdags: (Tog 0730 bussen igen). Träffade Martina vid bussen och vi två väntade på Sara och Tove jäklar vad det tog tid för dem att komma till skolan haha. Började dan med att ha fotolektin, döds tråkigt när han bara snackar: roligare när man får ta kort. Sen hade vi mattelektion, var väl ok. Efter det hade vi data-prov gick väldigt bra faktist.
Det vara hem och sova i en timme och sen började jag läsa på min bok ( Röd Drake). Kl 2100 kollade jag och mamma på Dr House. Sen var det Scrubs och sova.
Onsdag: Började igen kl 1215, men jag hade elevråds möte kl 0845 var ganska jobbig hehe. Men det brukar alltid vara roligt på möterna så det var ju lugnt, hehe. På lunchen stack jag och Martina ner på Subway och åt eller jag åt hon kollade. Tillbaka till skolan och hade bygg igen... Slutade kl 1500 och skulle ha åkt med 1530 bussen med Marry, men hon han med en tidigare buss, så jag fick vänta med Martina, Emil och Sara på deras bussar sen kom min 1530 eller så var det senare kommer inte ihåg så här värsta. Sov igen som vanligt, det gör jag alltid när jag kommer hem, för att det har blivit en vanne sak. Handbolls träning, men denna gång sög den verkligen... Hem till sängen och kolla på Scrubs.
Torsdag: In med den vanliga bussen fast jag börjar kl 1215 och träffade Martina vi bussen. Hon skulle göra en grej och jag hängde med henne dit, medans hon gjorde sin grej dom tog ungefär en timme. Så under tiden jag väntade gick jag och hälsade på tre barndoms kompisar och deras familj, för att det var ett tag sen jag träffade dem. Jag hängde med den ena tjejen till hennes skola för att kolla läget hur det var på hennes skola. Alla kollade på mig nog för att jag var ¨snygg¨, haha nä jag hade min arbets kläder på mig det var nog därför hehe. Sen gick jag tillbaka och hämtade upp Martina och sen stack vi till skolan och åt lunch. Bygg igen kl 1215 ( Ja jag ska förklara varför jag börjar 1215 tre gånger i veckan. Det är därför att jag har inge Sv eller En för än vecka 10, det är just därför jag börjar sent). Slutade 1400 och då tyckte Tove, Sara och Martina att jag skulle hänga med och sola så jag gjorde det. Hem skulle pluga, men det blev aldrig av. Sen vet jag inte vad som hände av resten av natten, jo jag pratade med Marry.
Fredag: Vid detta lag vet ni ju redan vilken buss jag tog in till stan hehe. Träffade samma personer som vanligt vid bussen. Började matten kl 0905, fast idag blev det inte för att vi skulle få några pappren av någon tant som man inte förstod ett skit vad hon snackade om, haha. Idrott efter hade bip-test jag låg två för alla men jag gjorde ju fel, men jag fick ju ändå Mvg, så Big Deal. Bygg igen, gud vad ovanligt. Sen var det bråttom till 1500 bussen.  Hem sova och sen laga mat och sen körde jag bil till Årsta där jag skulle ha fotbolls träning. Efter träning nämnde Lill Grape om att min blogg sög, men orka bry sig om vad en som inte själv skriver blogg vad de tycker (antingen är han avis för att jag skriver, fast det kanske mera än tjej grej, men Big Deal. Han säger vad han tycker och jag bryr mig inte för jag är jag och han är han. Ta det lugnt Alex vill inte mena något ont).
Körde hem sen, hade Stiven och John i bilen på väg hem som tur så blev dem inte rädda hoppas jag.
Nu sitter jag med min mamma och pappa och kollar på Boston legal.

Blandade känslor för Ledgers familj (Heath Ledgers)

  
Heath Ledgers

Heath Ledgers familj glädjer sig över hans postuma Oscarsnominering, men glädjen grumlas av att nomineringen sammanfaller med årsdagen för hans död.


"Även om vi önskar att han vore här med oss, är vi så stolta och glada för hans skull, sa Heath Ledgers halvsyster Asleigh i ett förberett uttalande i samband med att familjen samlades på Cottesloe beach, en av skådespelarens favoritsurfingställen."


Heath Ledger nominerades på torsdagen till en Oscar för sitt flippade porträtt av Jokern i Batmanfilmen "Dark night". Filmen blev en stor succé, men själv hann Heath Ledger inte uppleva det. Den australiske skådespelaren dog den 22 januari förra året - fem månader innan "Dark night" hade premiär. Dödsorsaken var en oavsiktlig överdos av receptbelagda piller. Han blev bara 28 år gammal.




Unga stjärnor tippas ta hem priserna.

VIsst finns det förhandsfavoriter till ansedda Golden Globe-galan som hålls den 11:e januari i Beverly Hills. En gemensam nämnare för de flesta förhandstippare är att de är under 35 år och blir rätt unga i sammanhanget. Den största favoriten sägs bli framlidne Heath Ledger vars sista roll blev Joker i Batmanfilmen The Dark Knight.
- Heath Ledger är den klaraste favoriten av alla oavsett kategori säger Mårten Forste som är marknadschef på oddsajten Expekt där man inför varje gala låter kunder tippa på vinnarna. Heath sägs också kunna bli nominerad till en Oscarsstatyett. Vad gäller kvinnornas kategorier är 26-åriga Anne Hathaway tippad som vinnare för insatsen i filmen Rachel getting married. Något som i så fall skulle bli hennes första pris någonsin. Den indisk-amerikanska filmen Slumdog Millionaire, som handlar om en fattig indisk pojke som vinner i teveprogrammet "Vem vill bli miljonär", är en stor favorit och har blivit nominerad i kategorin Bästa film där den sägs vinna. Filmer som får se sig slagna är alltså Kate Winslet-filmen Revolutionary Road och Brad Pitt-filmen The Curious case of Benjamin Button där Pitt föds som en gammal man som sakta föryngras.
- Det blir en tuff tävlingen i år och resultaten ger en försmak om vad som komma skall på årets Oscarsgala, fortsätter Mårten Forste.

Se Heath Ledger som Joker i The Dark Knight:



6:ans bästa serie...Scrubs Aa vi har ju 2 1/2 man också.

                                                

 Scrubs


Braff lämnar Scrubs helt

"J.D." vill pröva på helt nya filmroller i stället.

Utvalda länkar:

Läs artikeln på contactmusic.com.  
        
 "J.D" Zach Braff

Även om ABC har plockat hem Scrubs från NBC för en åttonde säsong av succéserien hänger Sacred Heart Hospitals framtid i luften.
Seriestjärnan Zach Braff, 33, har meddelat att han nu är färdig med Scrubs och inte öppnar för en nionde säsong. Därmed sätter han punkt för flera rykten om att han skulle lämna.


- Jag lämnar Scrubs eftersom det finns så mycket jag vill göra med mitt liv.
Det är den mest fantastiska upplevelse i mitt liv, men när man jobbar för ett tevebolag äger de dig, säger Braff till contactmusic.com.

Bill Lawrence, seriens skapare, och Judy Reyes (Carla Espinoza) lämnar också.
Braff ser fram emot att lägga teve bakom sig för en stund och pröva helt nya filmroller, vilket han har känt sig begränsad i som Scrubsstjärna.



Några minnen av Scrubs med Zach Braff!!

Utkast: Hittade ...


Yes man!!


En dag med Marry och Emma (GZ) :D

Först åkte jag inte och kollade på Marrys innebandy match och dem vann med 3-6:P heheh
Efter matchen fick vi skjuts ner till stan av hennes kära pappa:P haha. Och där  möte vi GZ och då gick vi ner till SF och beställde tre biobiljeter till Yes Man! Efter det gick vi och åt på Dragon Palas och vem fick bjuda på det...?:P hehe. Man kan nog säga så här ¨DET VAR INTE BILLIGASTE JAG HAR VARIT MED OM¨ hahahaha. Alla åt buffe. När jag hade betalat och innan vi kom in råkade jag typ skricka ¨Oj jag glömde betala för en läsk, Skit sa jag det högt spring!!¨ hihi Sen stack vi ner till bion och väntade där, så medans vi väntade tog GX och Marry skit konstiga kort hahaha på mig och de själva:P
Bion började kl
1800 eller reklamen: Filmen var faktist väldigt rolig oh bra:D mycket roliga scener och det hände allti något under filmen som tur var, man blev ju inte uttråkad i alla fall:D och GZ tappade snacks hela tiden hehe. Bion slutade vid 1950, men vi skulle åka med 2030 bussen, men den gick FAN kl 2110 så Marry ringde sin pappa och han hämtade oss och körde hem mig:D:D (Tack Marrys pappa)

P.S bilder kommer lite senare på ett annat inlägg har inte alla bilder än:(, men dem kommer hehe

Emil och Filip hade det lite kul innan jullovet.



Emil och Filip hade det lite kul innan jullovet, med att få jaga mig och piska mig i handuk och kalsonger: hehe
Det var ganska kul, men man fick ju fina märken också haha.

Föddelsedags barnet hehe!


Idag fyllde Sara år:D fan nu är du ju 18 år;) hehe
( Det är Sara och Emil på bilend;D) Tårtan var väldig god:D


Åt Sveriges godaste godis idag:D
Kinder Ägg, hehe. Jag fick nåhon kostig gubbe:S jag fick en sport bil:P och girafen i Madagaskar (Det var gott).

Började skolan med att gratta Sara och träffa Martina och Tove. 0905 var det matte lektion, denna gång var det riktig skön för att alla var tysta och jobbade. Efter matten hade ajg idrott och det sög riktigt eftersom att vi skulle köra ett värdelöst fys pass ( eller som läraren sa: Styrka och Fys ska vi göra). Lunchen blev fiskpaneter (gott). Sen var det bygg igen och denna gång gjorde vi betong och hälde i formarna.
Stack hem och sov en timme som vanligt, sen fick jag köra bil till min träning och träningen gick skt bra för mig:D

Bygg 21/1-08

Ja nu håller jag på att bygga för fult på en 90 grades form som vi ska stoppa in med betong senare...
Här är platformen självaste formen kommer att stå på.

Oj där är ju sexiga jag...!! Hehe

Ja man vaknade vi halv sju som vanligt och gjorde det gamal vanliga man gör på morgonen hehe...
Jag stack till min gamla skola med min mamma och sa hel till mina gamla lärare och sen stack jag till Boland skolan. Jag går byggprogrammet för er som inte visste om det. Gick in till idrottshallen och gymade i 2h, det brukar alltid vara skönt att gyma innan skolan börjar. Efter gymet stack jag till caféet och spelade kort med Emil, David, Martina, Sara och Tove mf.
1215 började jag min första lektion som var bygg och slutade 1500. Tog bussen hem som gick 1530 och där träffade jag Marry:D så vi satt breve varande hela vägen hem:D:$ Efter att ha kommit hem stack jag på handbolls träningen och sen var skit bra och roliga som ¨nästan¨ alltid:D

Hej svejs!

Audi R8



Audi R8
Detta är den bil som tog längstid att bygga ihop, kanske inte ser så ut, men tro mig.

Den här bilen har en V8 och går i unge fär 325-350 km/h. Motorn i bilen sitter där bak som i de gamla bilarna i alla fall som i Ferrari. Den har två dörrar och är för två manna bil eller tjej bil.  Kommer inte på så mycket om Audi R8 just nu, men kan mycket mera.

Ska nog inte skriva så mycket om den, för dåå blir ni ju bara så uttråkade:P haha!  

Haha nu var det dags igen!!

Haha nu var det dag att pröva skriva blogg igen, eftersom att föra gången gick det ju inte lika bra eller vi får se om denna också hehe. Ni behöver inte bli besvikna om jag inte skriver mycket... tack!!


Denna helg har jag inte gjort så ¨jättemycket¨...

Lördags: Jag skulle ha kollat på en tjej som skulle ha spelat innebandy och sen efter hennes match skulle vi in till stan och äta efter det skulle vi gå på bio, men tyvär blev hon sjuk under kvällen mellan fredag och lördag:(:'( men sån händer. Men nu är hon frisk igen:D<3
Så jag stack till en barndoms kompis och hade film kväll eller vi kollade mäst på tv för vi orkade itne sätta på någon film hehe. Dem var ganska trött så de gck och la sig tidigt och jag stock hem och sov då!!

Söndags: Jag och handbolls grabbarna spelade våran bästa match någon sin;) kanske inte låter sp stort men för oss är de det pga att vi har ju bara spelat handboll nu i ett år ungefär och vi möter de lag som har spelat sen de var 5-6 år gamla och det roliga är att vi nästa klor dem lagen fast vi spelar i divison 4:a :P hehe.


Ha det gott nu ska jag sova.

RSS 2.0